Om Trine

Trine

Seperator

Jeg hedder Trine, jeg er fra 1991. Jeg bor på Ege Allé sammen med min mand René og vores 3 drenge, Johan fra 2015, Markus fra 2017 og Lukas fra 2019. Jeg er født i Hinnerup, men har boet det meste af mit liv i Sorring lidt uden for Silkeborg, indtil jeg flyttede sammen med min nuværende mand i Silkeborg. Jeg er uddannet kok i 2012 fra Låsby kro og har efterfølgende arbejdet som kok flere steder og sluttede som køkkenchef på Dayz Søhøjlandet. Dette gjorde jeg fordi jeg fik muligheden for at starte op som privat stordagplejer med min mor, og dette tøvede jeg ikke et sekund på. Samtidig med at arbejdstiderne og miljøet som kok ikke er de bedste var det ikke en svær beslutning. Min mor har været dagplejemor størstedelen af mit liv og er det stadig, så jeg er opvokset i en dagpleje, og har altid været vant til børn omkring mig. René arbejder som kok i Jyske Bank i Silkeborg og han har ligesom mig, altid været vant til en dagpleje i hjemmet.

Seperator

Jeg har arbejdet i en privat stordagpleje fra 2015 til 2020 i Sorring og har nu valgt at starte op hjemme i eget hjem.

Seperator

Jeg mener at en af børnepasserens vigtigste opgaver, udover at skabe trygge, selvsikre og glade børn, er at forberede barnet til livet i børnehaven. Det gælder både socialt, mentalt, sprogligt og motorisk. Den første tid i livet uden mor og far er så vigtig for at styrke barnet til at kunne selv og ville selv, og give dem de rigtige redskaber med i rygsækken fra start. Jeg deltager desuden i førstehjælpskurset målrettet for 0-4 årige hvert år, for at holde mig opdateret og få det opfrisket.

Om Søholts

Søholts

Seperator

Søholts private børnepasser er en pasningsordning fra 0-3 år. Her er plads til leg, udvikling og nærvær. Jeg gør meget for at børnene og I som forældre føler jer velkomne og trygge hver dag, med en uformel og rolig tilgang. Børnene får en rolig, tryg og kærlig hverdag med fokus på hvert enkelt barn og dets behov. De skal have faste rammer, der sikrer et godt og sundt børneliv med livsglæde, og hvor de bliver inddraget i dagligdagens forløb. Herhjemme er det ikke kun den der råber højest der bliver hørt, her bliver alle set og hørt, stor som lille hjælper vi hinanden hver eneste dag hvor alle bliver udfordret på de respektive niveauer.

Seperator

Søholts private børnepasser er en lille børnegruppe, fordi jeg gerne vil give hvert enkelt barn mest mulig opmærksomhed og nærvær, og tilgodese de forskellige behov som børn nu engang har. Det er vigtigt for mig, at børnene oplever at jeg har overskud og tid til dem og vide at de får deres behov opfyldt når de opstår. Det skaber tryghed. Da jeg er privat børnepasser, vil der aldrig komme gæstebørn som der gør i den kommunale dagpleje. Og derfor er der ikke pludseligt et nyt barn som de andre skal forholde sig til, og som tager opmærksomheden fra de faste.

Seperator

Søholts private børnepasser ligger i et dejligt kvarter med mange legepladser og flotte naturområder, så ude livet vil blive prioriteret højt. I vores egen have er det kun fantasien der sætter grænsen, der er alt fra legetårn med rutsjebane og gynger til en stor nedgravet trampolin, og selvfølgelig er der også en sandkasse og et hav af køretøjer. Vi har også en ude kat ved navn Gekko der fanger mus for os.

Seperator

Der tilbydes morgenmad til dem der kommer inden kl. 07.30. Morgenmaden består af havregrød/gryn, øllebrød. Formiddagsmad kl. 8.30-9.00 består af frugt og/eller brød, Frokost kl. 11.00-11.30 består typisk af rugbrød med varierende pålæg eller lune retter. Eftermiddagsmad for dem der er vågnet, består oftest af brød og frugt. Der tilbydes vand til alle måltider.

Godkendelse

Godkendelse og tilsyn

SeperatorSom privat børnepasser har kommunen godkendt mig og mit hjem på samme vis som en kommunal dagplejer. Dvs. der er indhentet ren børneattest på både min mand og jeg, og mit hjem er sikkerhedsgodkendt både inde og ude.

Seperator

Silkeborg Kommunen kommer to gange årligt på anmeldt tilsyn på helt lige fod som de kommunale dagplejere.