Udtalelser

Hvad siger forældrene?
Seperator

"Hun er fantastisk til at se hvert enkelt barn"

Trine havde sammen med sin mor en stordagpleje i Sorring. Her fik vi plads til Louis. Hans første år i dagplejen var sammen med Trine. Et fantastisk sted med tryghed, varme, hjemlig hygge og masser af sang og leg ude i det fri.

Trine er en dejlig person. Vi er altid blevet mødt af varme og smil. Hun er fantastisk til at se hvert enkelt barn, og finder plads til passende behov. God til at lytte, og lige fortælle om de sjove (og mindre sjove) episoder der sker i løbet af dagen! Ganske konstruktivt. Tak!

Vi har været rigtig glade for Trine, det har Louis bestemt også rigtig meget. Vi giver dig de varmeste anbefalinger herfra. Vi har altid følt stor tryghed ved at aflevere vores guldklump i Trines arme.

Ann og Patrick
Forældre til Louis
Passet i 18/19
Seperator

"Trine har et skønt nærvær og en dejlig ro med sig"

Vores pige, startede hos Trine lige efter vi var flyttet i nyt hus.

Allerede fra første gang vi besøgte Trine, kunne vi mærke det var det rigtige sted. Trine har et skønt nærvær og en dejlig ro med sig. Hvilket gjorde, at vores lille pige følte sig hjemme fra aller første dag. Kan kun sige positive og anbefalende ord.

Tanja Bruun Pallesen
Forældre til Ellen
Passet i 16/17
Seperator

"god til at sætte forskellige aktiviteter igang"

Trine er en super positiv og smilende dagplejemor. Hun har et stort hjerte for børnene og er god til at sætte forskellige aktiviteter igang. Vi kan varmt anbefale at få jeres børn passet hos Trine.

Mona og Gorm
Forældre til Ruth
Passet i 18/19
Seperator

"ude- og inde leg, sang, dans og kreative udfoldelser"

Hos Trine og Vibeke har vi altid følt os godt tilpas ved at aflevere vores søn Magne.
De har en rolig og tryg tilgang til børnene, og møder dem i deres behov og deres forskelligheder.
De tilbyder en struktureret hverdag, hvor der både er plads til ude- og inde leg, sang og dans, kreative udfoldelser, og mange andre ting.
Samtidig forsøger de at lære børnene, at blive selvhjulpne. Blandt andet ved at lære dem selv at tage tøj på, at rydde op efter sig selv mv.
Vi og vores søn er altid blevet taget godt imod, og der altid plads til en snak om, hvordan det går, hvis behovet opstår.
Vi kan varmt anbefale Trine som børnepasser.

Susanne og Jesper
Forældre til Magne
Passet i 18/19